در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (520 امتیاز)
سلام یه سوالی دارم من از تاریخ 1/06/92 جایی مشغول به کار شدم بیمه رد نشده اضافه کاری و سنوات هم ندادن .و در تاریخ 23/01/95 از شرکت بیرون اومدم میتونید محاسبه کنید مبلغ سنوات و حق بیمه برای کار فرما چقدر میشه منتظر حکمم هستم با پایه حقوق میانگین 750 مرسی
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام باتوجه به اینکه شما در شرکت مشغول بکار بودید میبایست بابت عدم پرداخت حق بیمه از طریق اداره کار درخواست اعمال ماده ۱۴۸قانون کار نمایید وکه ممکن است دستمزد مورد محاسبه بیمه به ده برابر  دستمزد روزانه برسد ودر مورد سنوات سالی بک ماه میباشد  ودر صورت تایید اضافه کاری وداشتن مستندات محاسبه میگردد ودیگر مزایا محاسبه وپرداخت میگردد ....ایمانی