در لیست بیمه توسط
‌در حالي كه براساس دستورالعمل‌هاي موجود، سازمان تأمين اجتماعي ايجاد سابقه بيمه‌اي در مكان‌هاي مسكوني را مورد پذيرش قرار نمي‌دهد، چرا بازرسان برخي شعب، اين دستورالعمل را رعايت نمي‌كنند؟
1 پاسخ
توسط

براساس دستورالعمل‌ها و ضوابط موجود، مكان‌هاي مسكوني تنها در صورتي كه در آنها فعاليت اقتصادي انجام گيرد و اسناد و مدارك مثبت همچون پروانه كسب، جواز تأسيس و آگهي ثبت شركت، در مورد آنها وجود داشته باشد، مكان تجاري تلقي مي‌شوند، در غير اين صورت نمي‌توان براي يك مكان مسكوني، سابقه بيمه‌اي درنظر گرفت. ‌ ‌

طبق گفته آقای ذلقی از مشاوران تامین اجتماعی فعال در سایت بیدبرگ، با توجه به اینکه به منازل مسکونی نمی توان کارگاه اطلاق نمود واز طرفی ورود به منازل جهت بازرسی واحراز صحت وسقم اشتغال افراد ممنوع میباشد وهمچنین نمیتوان ماده 37قانون را در مورد منازل رعایت نمود لذا مجوزی جهت شمول کارگران شاغل در فعالیتهای صنفی مستقر در منازل وجود نداشته وشعبات بیمه ای از دریافت لیست وحق بیمه افرادی که درمنازل ومحیطهای مسکونی فعالیت مینمایند خوداری واز انجام بازرسی از آنها نیز اکیدا خوداری مینمایند

اگرچه شرکت های دانش بنیان در برخی شهرها مانند شهر تهران طی تفاهم نامه شهرداری تهران و معاونت علمی ریاست جمهوری می توانند در محل مسکونی استقرار و فعالیت داشته باشند. مطالعه بیشتر در: شرایط استفاده از تسهیلات استقرار دفاتر شرکتهای دانش بنیان در اماکن مسکونی سطح شهر تهران