در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
صلاح میدانید در تصادف جرحی که پرسه زمانی زیادی طی میکند،علی الحساب دریافت کنیم؟

و اینکه قوانین موتور و خودرو.  درتصادفات یکسان است ؟ مثلا سرنشین موتور با سرنشین خودرو قوانین بیمه ای ثالث  یکسان دارند و بیمه ای؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در قسمت اول شما براي علي الحساب بستگي به نياز و شرايط مالي شما دارد و اين امكان براي كمك به شما براي جبران هزينه هاي درمان مي باشد و در جواب قسمت دوم سوالتون ،بله برابر هستن