در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (640 امتیاز)
سلام

می توان 21 ماه سربازی را به سنوات بیمه اختیاری اضافه کرد؟ حق خرید این 21 ماه ارزان تر از حق پرداخت بیمه اختیاری بطور عادی است همان قیمت است؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

اگر دو سال تمام سابقه بیمه داشته باشید میتوانید سوابق سربازی را هم لحاطظ کنید که ارزانتر از بیمه اختیاری میباشد چرا که برای سوابق سربازی شما فقط 7% پرداخت میکنید