در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
با سلام من متولد 1344 با سابقه کار 29 سال و 5 ماه و در حال حاضر بیمه اختیاری هستم در ال1390 مدت 24 ماه از سربازی را از شعبه 2 کرج خریدم اما در کارت جدید چدید هوشمند سربازی 27 ماه کامل درج شده و اگر من قبلا این مدت را نمیخریدم الان 27 ماه میتوانستم بخرم شما بگویید این 3 ماه اضافه خارج جبهه بونم را  چگونه بخرم ضمننا الان شعبه ملارد هستم
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

طبق بخشنامه شماره 15 مشترک حوزه فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی به شماره1000/95/3360 مورخ 95/4/6  بازه زمانی قابل قبول برای احتساب مدت خدمت نظام وظیفه کلیه متقاضیان مشمول، تاریخ شروع و خاتمه مندرج در کارتهای پایان خدمت الکترونیکی می باشد .