در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (640 امتیاز)

سلام

این عبارت "بازنشستگی و فوت قبل از بازنشستگی" که در توضیح امتیاز بیمه های گوناگون مثل اختیاری از آن نام برده می شود یعنی چه؟ کسی که خودش را بیمه اختیاری کرده است و باید تا بازنشستگی صبر کند تا بعد از آن مستمری بگیرد را متوجه می شوم اما "قبل از بازنشستگی" به چی اشاره می کند؟

ممنون

2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
درود
۱. مفهوم  "بازنشستگی و فوت قبل از بازنشستگی" مربوط به بند های "ب" و "ج" ماده ۴ آیین نامه اجرایی قانون اصلاح بند"ب" و تبصره ۳ ماده ۴ قانون تامین اجتماعی مصوبه ۱۳۶۶/۰۷/۲۹
است که تصریح می دارد:چنانچه بیمه شده قبل از بازنشستگی  فوت نماید، در صورت حصول سایر شرایط ، بازماندگان قانوتی وی ، محق به دریافت مستمری بازماندکان می باشند.
۲. اما بازماندگان بیمه شدگان مشمول بند "الف" آیین نامه مذکور از دریافت مستمری بازماندگان قبل از بازنشستگی بیمه شده محرومند.
۳. بیمه شدگان مشمول بیمه اختیاری، نیز مانند موارد بند یک فوق الذکر ، مشمول دریافت "بازنشستگی و فوت قبل  و بعد از بازنشستگی" می باشند.