در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (-850 امتیاز)
شرایط سنی و سابقه پرداخت حق بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد برای تحت پوشش قرارگرفتن قانون تامین اجتماعی چقدراست؟
1 پاسخ
توسط (49,300 امتیاز)
کسانی که صاحب حرفه و شغل می باشند و اشتغال به کار آنان در حرفه و شغل مورد ادعا از سوی صندوق تامین اجتماعی احراز شده است شرط سنی برای متقاضیان مرد و زن که سابقه پرداخت حق بیمه نداشته باشند منوط به آن است ک سن مردان از 50سال و سن زنان 45 سال تمام بیشتر نباشد و در این خصوص صاحب حرفه و شغل که متقاضی بیمه شدن نزد صندوق تامین اجتماعی می باشد در صورتی که هنگام تقاضا دارای  حداقل ده سال سابقه پرداخت حق بیمه باشد درخواست وی برای بیمه شدن بدون شرط سنی پذیرفته می شود .

در عین حال افرادی که کمتر از ده سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند نصف سابقه پرداخت حق بیمه به سقف شرط سنی اضافه خواهد شد.