در سایر توسط
سلام کارگر ساختمان هستم دستم باسنگ فرزبریدم ومدت یک ماه طول درمان دارم ساختمان دارای بیمه حوادث ایران است چه مدارکی بایدداشته باشم تابتوانم از بیمه ساختمان استفاده کنم وغرامت ایام بیماری چگونه محاسبه میکنند
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

درصورتیکه ساختمان شما دارای  بیمه مسئویت ابنیه باشد و پوشش غرامت دسمتزد را خریداری کرده باشند می توانید درخواست بدهید، برای این امر به واحد خسارت بیمه ایران رفته با مدارک مثبته خود درخواست تشکیل پرونده خسارت بدهید.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما