در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (640 امتیاز)
سلام

اگر خودم را بیمه اختیاری کنم و چند سال در خارج از کشور باشم شخص دیگری (مثلا برادرم) می تواند حق بیمه من را بپردازد (مثلا 8 سال یا 10 سال) و بعد از آن چند سال  به کشور برگردم و ادامه آن را خودم پرداخت کنم بدون اینکه بیمه من باطل شود و بتوانم در پایان دوره مثلا 20 سال پرداخت از حقوق مستمری بهره مند شوم؟ یا اینکه بیمه گذار باید خودش فیزیکی در کشور و شهرش حضور داشته باشد؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام می توانید بیمه اختیاری را در صورت خروج از کشور ادامه دهید و فیش بیمه را از طریق اینترنت دریافت نمایید و حق بیمه را از طریق اینترنت نیز واریز را انجام دهید.

سامانه جدید سازمان تامین اجتماعی بخش ویژه ای برای افرادی که در خارج کشور اقدام به بیمه پردازی می کنند دارد که درصورت هر گونه مشکل از طریق آن بخش می توانند پیگیری های لازم را به عمل آورند

 آموزش دریافت فیش بیمه و برگ پرداخت

پرداخت فیش حق بیمه از طریق اینترنت