در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (640 امتیاز)
سلام

درآمد من بخاطر شغلم متغییر است و بالا و پایین می شود. چطور باید میزان دریافتی رو به بیمه بگم که آنها محاسبه کنند من چقدر حقوق می گیرم و چند درصد حق بیمه را در ماه باید پرداخت کنم؟ (برای بار اول می خواهم بیمه شوم). مثلا ممکن است من ماهی 1 میلیون در بیاورم. ماهی 700 و ماهی 1.5 میلیون. در ضمن هر سال چند درصد به حق بیمه افزوده می شود که باید بپردازم؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (15,720 امتیاز)
با سلام اگر قرار بر بیمه اختیاری باشد یک دستمزد در روز قرار تنظیم میشود وتا دوسال بر اون اساس با دستمزد تعیین شده لیست ارسال میکنید ولی اگر بیمه اجباری باشید براساس حقوق دستمزد معین شده باید پرداخت نماید امکان کم یا زیاد کردن با درخواست شما وبازرسی بعمل امده معین وواریز میگردد...ایمامی