در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
یکسال پیش در اثر تصادف پایم شکست پلاتین گذاشتن راننده فرار کرد بعد با استفاده از شماره هایی عابرین به پلیس دادن شناسایی شد،ولی در دادگاه منکر شد و گفت در اون تاریخ تهران نبودم و ديه رو که پزشک قانونی تعیین کرده بود نپذیرفت منم که مجروح افتاده بودم هیچ شاهدی ندارم که به دادگاه ارائه دهم چگونه میتوانم دره را بگیرم. باتشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در صورت عدم شناسايي راننده مقصر ميتوانيد از صندوق ديه خود را دريافت كنيد