در حادثه ناشی از کار توسط (390 امتیاز)
با سلام،برادر بنده کارمند اداره خصوصی حین برگشت بخانه در ماموریت دچار تصادف جرحی میشود.بنده نمیدانم از کجا باید هزینه های درمانش را درخواست کنم، دچار خونریزی مغزی ولگن شدید شده. در بیمه مکملش ،بیمه مسئولیت هم هستند. و بیمه تامین اجتماعی دارد و درمانش طبق نظر پزشکی قانونی زمان بر است و دچار مشکلات مالی شدیم. ترجیحا از صاحب کارش شکایت نکنیم شاید بهتر باشد و امیدی به برگشت بکار باشد. دارای بیمه مکمل (مسئولیت هم جزوش هست)، بیمه تامین اجتماعی،بیمه موتور که پشت راننده نشسته بود و مقصر شناخته شدند.ممنون
3 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

در ابتدای امر برای ایشان از خداوند متعال شفا عاجل خواستارم  ،

در بیمه یک موردی بنام علت نزدیک حادثه داریم و طبق قانون باید بترتیب زیر خسارت پرداخت شود :

اگر در حین ماموریت باشد ، ابتدا بیمه مسئولیت کارفرما در مقابل کارکنان شامل می شود ، بشرط خرید پوشش اضافی ماموریت خارج از کارگاه در بیمه نامه  ( این بیمه نامه ارتباطی به بیمه تکمیلی ندارد و شکایت از کارفرما درصورت داشتن این بیمه نامه مشکلی برای کارفرما ایجاد نکرده و خسارت از محل این بیمه نامه تا سقف خریداری شده پرداخت می شود ).

اگر در حین برگشت به منزل باشد ، بیمه تامین اجتماعی در ابتدای و هرآنچه شما پرداخت می کنید با اخذ فیش از مراکز درمانی از طریق بیمه تکمیل درمان تا سقف بیمه نامه مذکور قابل پرداخت می باشد.

نکته : در صورت داشتن پوشش عمر و حوادث در بیمه تکمیل درمان برادر شما قابل اجرا و دریافت از آن بیمه نامه هم وجود دارد.

با آرزوی سلامتی برای ایشان.