در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
میخواهم بدانم در صورتیکه از شکایت خود علیه کارفرما مبنی بر عدم بیمه شدن در سال انصراف دهم کل جریمه ای که اداره بیمه برای کارفرما تعیین کرده صفر میشود و یا اینکه بخشی از جریمه به اداره بیمه مرتبط میشود و کاملا بخشوده نمیشود؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام با توجه به اینکه دادخواستی مبنی بر اعمال ماده ۱۴۸ قاون کار ارسال شده وادهره کار آنرا تائید کرده ووبرای مطالبه حق بیمه به شعبه مربوطه ارسال ود سیستم شعبه نشسته واعلام وصول شده واز قانون آمره میباشد شما حتی از طریق دفترخانه هم رضایت بدهید شعبه توجهی نکرده وحق بیمه وصول خواهد شد.....ایمانی