در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (200 امتیاز)
شخصی ۱۶سال سابقه دارد و کم خونی و بیماری کبدی دارد در چه صورتی میتواند مستمری کارافتادگی کامل بگیرد؟

 ایا حقوق کامل میدهند مراحل کمیسیون پزشکی چقدر طول میکشد؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر کسی بخواهد در کمیسیون کارافتادگی شرکت کند باید شرط ماده 75رو داشته باشد ماده 75میگوید از تاریخ شروع بیماری تا یکسال قبل حداقل سه ماه سابقه واز تاریخ شروع بیماری تا ده سال قبل یکسال سابقه داشته باشد بعد از داشتن این شرایط باید یک معرفی نامه از دکتر معالج به تامین اجتماعی دال بر کارافتادگی اراعه بدهید و ادامه روال اداری را انجام بدهید