در بیمه نیروهای مسلح توسط (-1,060 امتیاز)
آیا آدرس سامانه بیمه عمر برای نیروهای مسلح www.esata.ir/web/insurance  میباشد
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام برابر اعلام سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح با توجه به بازنگری  فرم ذینفعان بیمه عمر کارکنان و بازنشستگان نیروهای مسلح و اعمال آخرین تغییرات و اصطلاحات لازم در فرم مذکور، به منظور افزایش سرعت و کیفیت ارائه خدمت به خانواده بزرگ نیروهای مسلح، نسخه جدید به انضمام راهنمای تکمیل فرم در پایگاه اینترنتی صندوق بیمه نیروهای مسلح بارگزاری گردیده است از همین روی پیشکسوتان محترم می توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی http://esata.ir/web/insurance نسبت به دریافت، تکمیل و تحویل فرم ذی نفعان به ادارات بازنشستگی نیروهای مسلح و یا دفاتر خدمات الکترونیکی ساتا اقدام نمایند.
لازم به توضیح است در صورت عدم تکمیل و تحویل فرم یاد شده، براساس قانون بیمه عمر و حوادث نیروهای مسلح، غرامت بر اساس فرم ذینفع تکمیل شده قبلی و در غیر اینصورت به نسبت مساوی بین ورثه متوفی تقسیم خواهد شد.