در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
سلام.بنده 29 سال سن دارم ودر شرکت مشغول به فعالیتم تا الان هم هیچ بیمه ای نداشتم وکارفرما منو بیمه نمیکنه بجاش میگه خودت رو خودت بیمه کن ماهیانه حدود 300 هزازتومن اضافه برام واریز میکنه جمع حقوق:یک میلیون سیصد هزار تومن هست

میخواستم ازتون بپرسم که بیمه تامین اجتماعی بهتره یا عمر یا هر دو؟
دوفزدا دیگه از کار بیکار شدم تلکیف چیه؟

بهترین گزینه کدومه؟

با تشکر از شما
2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به امره بودن بیمه کارفرما میبایست در هر زمان نسبت به بیمه نمودن کارگران اقدام نماید اگر همه ماهه مبلغ اضافه بحساب شما واریز کند بازهم فرقی نمیکند شما هررمان درخواست اعمال ماده ۱۴۸قانون کار را در اداره کار نماید شعبه اقدام به محسابه رای هییت تسخیص اداره کار را انجام ومبلغ حق بیمه را از کارفرما به حیطه وصول در میاورد.متاسفانه تا زمانی که حق بیمه واریز نگردد بیمه بیکاری برای شما لحاظ نمیشود...ایمانی