در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
باسلام من در یک دفتر مشاوره خودم رو بیمه تامین اجتماعی کردم(رشته ام معماریه) و ماهی 320هزارتومان بابت حق بیمه(تامین اجتماعی) بهشون میدم،این مبلغ زیاد نیست؟

چون شنیدم فقط 2سال قبل بازنشستگی مهمه چقدر پول بیمه واریز کنم،با این وجودلازمه خودم رو بیمه عمرهم کنم؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
آقای مهندس سلام،وقت تون بخیر.

همونطور که خودتون هم اشاره فرمودین،میانگین پرداختی ۲ سال آخر در حال مبنای محاسبه پرداخت حقوق بازنشستگی شماست.

اگر این مبلغ رو بصورت خویش فرما پرداخت میکنین،هیچ تاثیری برحقوق شما در آینده نمیگذاره.

در حال حاضر حق بیمه خویش فرما ماهانه ۲۱۱،۰۰۰ تومن هست.

میتونین با مازاد پرداختی حق بیمه تامین اجتماعی تون یه بیمه عمر بخرین که پوشش ها و آپشن های زیادی رو براتون بهمراه داره.