در بازنشستگی و مستمری توسط (570 امتیاز)
در مشاغل آزاد میتوان تقاضای افزایش حقوق کرد و حق بیمه را افزایش داد تا بازنشستگی بالاتری داشته باشیم؟؟آیا اینکه میگویند هر دو سال یکبار ۱۰ درصد میشه اضافه کرد در مورد مشاغل ازاد هم صدق میکنه؟؟؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نه . طبق قوانین فعلی در بیمه های حرف و مشاغل آزاد و اختیاری در صورت داشتن حداقل 10 سال سابقه دیگر نمی توانید به دلخواه خودتان مبلغی به حق بیمه مصوب اضافه کنید . موضوع هر 2 سال یکبار 10 درصد هم کاملا حذف شده است .

با تشکر