در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (170 امتیاز)
مدت دو سال است که کارفرما از دادن لباس و کفش فرم امتناع نموده و با توجه به تشکیل پرونده اینجانب در اداره کار هیات تشخیص  میگه چون در قرارداد قید نشده و مبلغ مشخص نیست قابل پیگیری نیست! آیا واقعا همینطوره یا میتونم دوباره پیگیر باشم?
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

به استناد ماده 61 آئین نامه حفاظت و بهداشت عمومی در کارگاه ها ، کارفرما موظف است در سال دو دست لباس کار مجاناً در اختیار کارگر بگذارد ، لباس کار باید متناسب با نوع کار باشد و طوری تهیه شود که کارگر بتواند به راحتی وظایف خود را انجام دهد و موجب بروز حادثه نگردد .

دوباره پیگیری نمایید از طریق هیات های تشخیص و حل اختلاف وزارت کار

با تشکر