در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (170 امتیاز)
اسی:
سلام بنده ۹ سال بطور مستمر در یک مجتمع تجاری در مشهد انتظامات بودم و به علت پاره ای مشکلات مالی شرکت در پایان قرادداد سال ۹۵ اقدام به گرفتن تسویه سفید بدون پرداخت وجه از شاعلین نمود و مدعی بودند که در ماهای آینده با شما تسویه میکنیم و تعدادی از ما که از دادن امضا جهت تسویه سفید خودداری کردیم بصورت شفاهی اخراج شدیم و قرارداد ما تمدید نشد .
و چون بلافاصله برای بیمه بیکاری اقدام کرده ایم کارفرما از پر کردن نامه اداره کار و دادن یک نسخه از قرارداد به ما جهت برقراری مقرری بیکاری خودداری مینماید و میگه خودتون رفتین من نامه نمیدم و داره اذیت میکنه...
تو رو خدا راهنمایی کنید چکار کنیم در ضمن برای حقوق و مزایامون دادخواست دادیم و یک جلسه هم برگزار شد که هیات تشخیص میگه بحث بیکاری به ما مربوط نیست و کمیته دو نفره رسیدگی میکنه به نظرتون چی میشه ?!
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

 در صورتیکه از محل کار خود بصورت شفاهی اخراج شده باشید و مراجع حل اختلاف خاتمه همکاری را از سوی خوانده محرز نماید شما می توانید درخواست برقراری بیمه بیکاری نمائید.