در بازنشستگی و مستمری توسط (120 امتیاز)
با سلام. بنده با شصت سال سن تمام و 17 سال سابقه پرداخت بیمه، که نیمی از آن به صورت بیمه راننده وانت توسط خودم پرداخت شده، آیا با توجه به سختی کار این شغل می توانم الان برای درخواست بازنشستگی با حداقل حداقل  حقوق یعنی 20 سال سابقه اقدام کنم؟
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
سلام

درصورتی که بالای شصت سال باشید بله میتوانید ولی در غیر اینصورت خیر