در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط

با سلام من کمی بیش از 25 سال سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی را در مشاغل غیر دولتی دارم ، تا دهه اول شهریور 1395 ،   58 سالم تمام و وارد 59 سال میشوم . آیا میتوانم از امکان بازنشستگی پیش از موعد استفاده کنم ؟ اگر ممکن است چگونه ؟ با تشکر .

1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

برای احراز بازنشستگی در قانون تامین اجتماعی به دو معیار مهم توجه می شود:
۱- رسیدن به سن مقرر در قانون
۲- داشتن سنوات پرداخت حق بیمه به میزان مقرر در قانون تامین اجتماعی
بر مبنای دو عامل فوق احراز شرایط بازنشستگی بر اساس شرایط زیر صورت می گیرد:
الف: سن بازنشستگی، بر اساس بند ۱ ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی، ۶۰ سال سن برای مردان و ۵۵ سال سن برای زنان است که در این حالت فرد بیمه شده با داشتن حداقل ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه    می تواند بازنشسته شود.

بازنشستگی پیش از موعد برای افرادی اعمال میگردد که در مشاغل سخت و زیان آور مشغول به کار بوده باشند و یا افرادی که به سن 60 سالگی میرسند ولی سنوات بیمه ایشان کمتر از موعد مقرر است.

موفق باشید