در سایر توسط
سلام ايا بيمه هزينه بيمارستانى را كه قرارداد ندارد پرداخت مى كند
1 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)
با سلام

اگر منظور شما بیمه تکمیلی میباشد باید عرض کنم بله هزینه پرداخت خواهد شد و فقط در اکثر شزکت ها درصد فرانشیز هنگام استفاده از مراکز طرف قرارداد پایین تر از استفاده از سایر مراکز درمانی است. بطور مثال در بیمه تکمیلی خانواده بیمه ملت در صورت مراجعه به مراکز طرف قرارداد فرانشیز شما 20% و در صورت مراجعه به سایر مراکز فرانشیز شما 30% میباشد.

پایدار باشید