در دیه و بیمه خودرو توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
راننده بدون گواهينامه اگرتصادف كند بيمه تعلق مي گيرد
2 پاسخ
توسط
به راننده فاقد گواهینامه بیمه تعلق نمیگیرد اما طبق قانون بیمه شرکت بیمه موظف است خسارت جانی شخص زیاندیده را جبران نموده سپس از مقصر حادثه دریافت کند
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

طبق قانون بیمه شخص ثالث ، توسط شرکت بیمه بدون هیچ بهانه ایی باید خسارت پرداخت گردد و سپس به مقصر حادثه ( راننده فاقد گواهینامه ) رجوع کرده و از شخص خاطی طلب نماید.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما