در بازنشستگی و مستمری توسط (200 امتیاز)
خانمی طلاق گرفته و حقوق پدر مرحومش را میگیرد طلاق توسط دفترخانه نوشته شده و مهر هم شده شناسنامه این خانم المثنی است  و در صورت گم شدن این شناسنامه المثنی جدید چند وقت بعد صادر میشود و ایا طلاق بصورت چاپی در شناسنامه نوشته خواهد شد با توجه به نداشتن فتوکپی ؟

سوال دوم  درصورت ثبت نشدن طلاق در شپاسنامه جدید ایا مشکلی از نظر تامین اجتماعی پیش می اید و یا داشتن طلاقنامه کافی است؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام مبنای دریافت مستمری پدر برای دخترانی که طلاق گرفته اند طلاقنامه وثبت در شناسنامه میباشد لذا اگر شناسنامه مفقود شده باشد والمثنی باشد با توجه به مدارک موجود در شعبه میتونید به آن استناد کرد وطبق تعهدی که به تامین اجتمایی داده خواهد شد مبلغ مستمری واریز خواهد شد ومعمولا صدور المثنی کمی طولانی میباشد ومیتواند طلاقنامه دیگر مدارک مستند را به شعبه ارائه ونسبت به دریافت مستمری اقدام نماید واگر در قسمت طلاق ثبت نشده باشد میتوانید با طلاقنامه به واحد ثبت احوال مراجعه وثبت نمایید ویا اینکه به دفترخانه ای که ازدواج وطلاق ثبت شده باشد برگه مهر شده اخذ وبه شعبه ارایه نماید...ایمانی