در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (110 امتیاز)
من ۲۴ ساله خدمت هم رفتم ۱سال در شرکتی کار میکردم بعد یکسال بیرون اومدم برا تسویه حساب بهم گفتن قبلاً چون تحت پوشش بیمه پدر بودی باید دفترچه قبلی را باطل کنی راهنماییم بفرمایید چه کار کنم؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام با توجه به قبلا تحت پوشش درمان دفترچه پدر بودید اگر درکاری مشغول بکار شدید اول میبایست دفترچه درمان تحت پوشش پدر را باطل بعد برای خود طبق لیست ارسالی به تامین اجتمایی برای خود دفترچه بیمه گرفته واینجا برای شما سابقه بیمه لحاظ میگردد ولی دفرچه پدر فقط برای درمان بوده وسابقه ای لحاظ نمیگردد...ایمانی