در سوابق بیمه توسط (120 امتیاز)

با سلام

حق بیمه تامین اجتماعی اینجانب از سال 90 تا 96 از طرف یک شرکت خصوصی پرداخت می شده است. همچنین از سال 90 تا 93  نیز همزمان و بطور جداگانه از یک مرکز دولتی حق بیمه تامین اجتماعی  واریز می شده است. سوابق بیمه ای دولتی من از در سال 93 به صندوق کشوری انتقال یافته است؛ در عین حال همچنان حق بیمه تامین اجتماعی از طرف شرکت خصوصی واریز می شده است. آیا امکان استرداد حق بیمه تامین اجتماعی واریز شده از طرف شرکت خصوصی وجود دارد؟ یا خیر؟

همچنین اگر این امکان وجود دارد، بر اساس کدام ماده یا تبصره قانونی است؟ و  آیا همه مبلغ قابل استر داد است یا تنها مبلغ واریزی از سال 93 تا کنون قابل استرداد می باشد؟

با سپاس

2 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به پرداخت حق بیمه تامین اجتمایی متاسفانه تحت هیچ شرایطی نمیتوانید حق بیمه واریزی را استرداد نمایید فقط میتوانید نسبت تغییر بیمه با واریز کسورات بازشستگی یکی از دو بیمه ها را به دری تبدیل نمایید که انهم معمولا حق بیمه ای که درصدش بالاتر باشد مبنای وصول بیمه میباشد...ایمانی