در قانون کار و قرارداد کار توسط (-1,060 امتیاز)
ملاک انتخاب کارگرنمونه چیه وکی باید انتخابش کنه؟
تو شرکت ما که هرسال یه عده بخصوص که پارتی شون  کلفته و نورچشمی اند انتخاب میشن!!!
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

ببنید برای این انتخاب ضوابط مشخصی با توجه به کارگاه ها و ارگان های مختلف تعیین می گردد و ظاهرا باید براساس آن انتخاب صورت پذیرد . به عنوان مثال یک نمونه راهنما که برای انتخاب کارگر نمونه در شهرداری مورد استفاده قرار می گیرد معرفی می گردد :

https://goo.gl/TKQte6

اما تا جائیکه من می دانم و خودم هم دیده ام این موضوع سلیقه ای است و در بعضی مواقع روابط بر ضوابط برتری دارد و معمولا هم نمی توان مسئولی را بابت انتخابش مورد مواخذه قرار داد !

با تشکر