در سایر توسط (-1,060 امتیاز)
بهترین نوع چیدمان پرونده در تصادفات بدون كروكی(ثالث مالی) به چه نحوی می‌باشد؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

 ترتیبی كه ذكر می‌شود ساده‌ترین نوع چیدمان خواهد بود و هر شركت بیمه می‌تواند یك رویه در چیدمان اوراق داشته باشد و موارد ذكر شده را می‌توان با تهیه چك لیست مدارك و یا فرم شرح خلاصه پرونده تكمیل نمود.

1-در گوشه سمت راست پوشه اصل كوپن باطل شده را الصاق نماید. (اخذ برش خسارت طبق رویه می‌باشد)

2- مدارك مقصر را از پایین‌ترین صفحه به ترتیب در سمت چپ پوشه به شرح ذیل مرتب نمائید:

  • الف) تصویر برابر با اصل شده بیمه‌نامه خودروی مقصر (صفحه 1)
  • ب) استعلام سابقه خسارت بیمه‌نامه (صفحه 2)
  • ج) استعلام صورت حساب وضعیت پرداخت حق بیمه (صفحه 3)
  • د)تصویر برابر با اصل شده كارت یا سند خودروی مقصر (صفحه 4)
  • ه)تصویر برابر با اصل شده گواهینامه مقصر (صفحه 5)
  • و) تصویر برابر با اصل شده كارت ملی مقصر (صفحه 6)

3- مدارك زیان‌دیده را پس از مدارك مقصر به شرح ذیل مرتب نمائید:

  • الف) تصویر برابر با اصل شده بیمه‌نامه زیان‌دیده (صفحه 7)
  • ب)تصویر برابر با اصل شده كارت یا سند خودروی زیان‌دیده (صفحه 8)
  • ج)تصویر برابر با اصل شده گواهینامه زیان‌دیده (صفحه 9)
  • د) تصویر برابر با اصل شده كارت ملی زیان‌دیده (صفحه 10)

4- فرم گزارش كارشناس خسارت (فرم ارزیابی خسارت) (صفحه 11)

مدارك بایسته هر پرونده خسارت مالی:

1- عكس‌های چاپ شده مواضع خسارت دیده وسایل نقلیه مقصر و زیان‌دیده (عكس‌ها می‌تواند در سمت راست پوشه درج شود یا بعد از فرم ارزیابی قرار گیرد (صفحه 12)

همچنین می‌توان به جای چاپ و درج عكس در پرونده فایل عکس ها را در سامانه خسارت ثبت نمود كه از طریق جستجو بر اساس شماره پرونده به سهولت به آن عكس‌ها دسترسی خواهید یافت. (چاپ یا ذکر شماره پرونده جهت دسترسی به عکس بسته به رویه آن شرکت می‌باشد)

2- اخذ استعلامات لازم از جمله بررسی سوابق خسارت از پرتال بیمه مركزی به نام سامانه استعلام خودرو كه در این سامانه بر اساس شماره پلاك، شماره موتور و شاسی خودرو همچنین بر اساس كد ملی طرفین می‌توان استعلامات لازم را اخذ نمود. (صفحه 13)

3- برگه تسویه خسارت مالی كه به دایجست یا مفاصا حساب معروف می‌باشد. (صفحه 14)

4- كلیه اوراق پس از چیدمان  لازم می‌باشد كه برگ شمار شوند.

 اكثر شركت‌ها بیمه پیشتاز در این صنعت دیگر به صورت سنتی فیزیك مدارك (تصویر اوراق) را بایگانی نمی‌كنند، بلكه در همان ابتدا كارشناس تشكیل پرونده كلیه اوراق را اسكن نموده و یك فایل سیستمی برای طرفین ثبت می‌نمایند این امر باعث می‌شود كه در مصرف كاغذ تا حد زیادی صرفه‌جویی شده و دسترسی به فایل‌ها به سهولت صورت پذیرد و هیچ نوع بایگانی فیزیكی از پرونده‌ها وجود ندارد.