در بیمه درمان تکمیلی توسط (110 امتیاز)
مزایا و نحوه پرداخت و محدودیت ها در استفاده بیمه تکمیلی رو توضیحی بدید و اینکه کدام بیمه برای بیمه تکمیلی بهتره با ذکر دلایلش متشکرم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی آقای سجاد سلام،وقت بخیر
مختصرا براتون توضیح میدم که فلسفه بیمه های درمان تکمیلی از اونجایی شروع شد که بخاطر رایگان بودن پوشش درمان در مراکز ملکی تامین اجتماعی و یا داشتن فرانشیز 10% در بیمارستانهای دولتی،شلوغ شدن این مراکز را باعث شد و افراد دیگری که نیاز به خدمات درمانی داشتن ولی توان منتظر بودن چند ساعته،یا حتی چند ماهه نوبت های ویزیت رو  در بخش های درمانی عادی نداشتن،تمایل به دریافت خدمات در بیمارستانهای خصوصی و بخش های مختلف درمانی در بخش خصوصی رو داشتن.
بنابراین شرکت های بیمه های تجاری به این فکر افتادن تا با پوشش دادن به این افراد ،سعی در ارایه خدمات خوب با پرداخت حق بیمه های متعارف و بعضا" نامتعارف از این دسته افراد حمایت کنن.
پوشش های بیمه های تکمیلی در چند بخش خلاصه میشه:
1-پوشش های بستری که خود شامل جراحی های عمومی و 6 عمل اصلی میشه.
2- پوشش های زایمان
3- پوشش های پاراکلینیکی که خود این پوشش به چهار دسته طبقه بندی میشه.
4-پوشش هزینه های لیزیک چشم
5- پوشش انتقال بیمه شدگان از طریق آمبولانس به مراکز درمانی که باید منجر به بستری شدن بشه تا پرداخت هزینه شامل اون فرد بشه.
و سایر پوشش های اضافی در این قرارداد .
دو نوع قرارداد بیمه تکمیلی درمان داریم:
الف) بیمه های درمان تکمیلی گروهی: که در این نوع بیمه پوشش ها زمانی میتواند به افراد تعلق بگیرد که یک ارگان،شرکت و یا سازمانی که تعداد افراد اصلی و تبعی هاشون حداقل به 50 نفر برسه و 70% اونها متقاضی باشن تعلق می گیره و حق بیمه بصورت ماهانه از حقوق پرسنل کسر و به حساب شرکت بیمه واریز میشه.
در این نوع بیمه،حق بیمه بسته به نوع و مقدار ریالی پوشش ها از نفری 40-30 هزار تومان در ماه شروع و گاها" تا نفری 200 هزار تومان نیز وجود خواهد داشت.
ب) بیمه های درمان تکمیلی بصورت خانواده :
که در این نوع پوشش بیمه ای،کلیه افراد زیر 60 سال خانواده باید تحت پوشش قرار بگیرن.
در شروع قرارداد از کلیه نفرات بالای 18 سال یک چکاپ بمنظور تشخیص سالام بودن افراد گرفته میشه و بیماری های پیش از عضویت از تعهدات خارج میشن.
حق عضویت اعضا بر اساس سن دریافت میشه و میانگین برای هر نفر 17،500،000 ریال برای یک ساله که 40% از اون مبلغ بصورت نقدی دریافت و مابقی طی 4ماه با 4فقره چک دریافت مکیشه.
میانگین هزینه چکاپ هم برای هر یک از اعضا فقط در ابتدای قرارداد نفری 500،000 تومن می باشد.
برای دریافت اطلاعات و مشاوره رایگان بیشتر میتونین تماسی با بنده داشته باشین.