در بیمه درمان تکمیلی توسط
آیا در بیمه درمان تکمیلی انفرادی دوره انتظار وجود دارد
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام وقت بخیر.

در بیمه های درمان تکمیلی انفرادی،در سال اول قرارداد،برای خدمات پاراکلینیکی ۳ ماه،و برای زایمان بین ۱۲-۹ ماه دوره انتظار وجود داره.

ولی برای پوشش های جراحی و بستری،حتی در سال اول نیز دوره انتظار وجود نخواهد داشت.

دوره انتظار فقط مخصوص سال اول قرارداده و اگه سال های بعد این قرارداد بدون انقطاع ادامه پیدا کنه دیگه شامل دوره انتظار نخواهد بود.