در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید بنده در تاریخ 18 اسفند 93 تصادف کردم که مقصر شناخته شدم و بعد از یک سال و نیم پزشکی قانونی میزان نقص عضو من را 20 درصد دیه کامل تعیین کرد که نهایتا در 20 شهریور 95 پرونده خودمو در بیمه میهن تکمیل کردم الان که اردیبهشت 96 هست هنوز پولی ندادن و میگن به تو  20 درصد بر مبنای  دیه کامل سال 93   پرداخت میکنیم چون سال تصادفت اون زمان بوده حالا سوال من اینه با توجه به اینکه در بیمه نامه من سقف تعهدات برای راننده 220 میلیون تومان هست از نظر قانون بیمه، مبلغ دیه من 20 درصد دیه کامل چقدر میشه؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
از محل بیمه اجباری شخص ثالث و حوادث راننده، به راننده مقصر حادثه دیه پرداخت نمی شود، آن چیزی که به راننده مقصر حادثه پرداخت می شود "سرمایه بیمه نامه حوادث راننده " است که تابع میزان تعیین شده در روی بیمه نامه شخص ثالث خودرو است.

از بابت تاخیر در پرداخت غرامت نقص عضو می توانید به بیمه مرکزی یا مراجع قضایی شکایت کنید ولی از بابت اینکه معیار پرداخت غرامت نقص عصو، سرمایه مندرج در بیمه نامه است، شکایتی نمی توانید داشته باشید.

چنانچه بابت تاخیر در پرداخت غرامت شکایتی داشته باشید و مراجع قضایی یا بیمه مرکزی شکایت شمارا وارد بداند، شرکت بیمه موظف است بابت این تاخیر در پرداخت به شما دیرکرد هم بدهد.
در محاسبه این مبلغ دیرکرد، ممکن است نرخ تورم رسمی کشور یا سود های رایج بانکی دخالت داده شود.
ص