در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
باسلام، میخواستم بدونم بطور کلی بیمه عمر موردی هست که در هر شرایط منفعت و سرمایه ای برای فرد بیمه شده باشه؟ و اینکه اگه تا 20 سال دیگه که سررسید پرداخت تعهدات هست این شرکت وجود خارجی نداشته باشه چی پیش میاد؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در تکمیل فرمایشات همکار گرامی باید خدمت تون بگم که بیمه عمر کم ریسک ترین کالایی هست که افراد میتونن برای خودشون داشته باشن وطبق آیین نامه های بیمه مرکزی،سود تضمینی و سود مشارکت در منافع به همه شون تعلق میگیره.

شما ممکنه که ریسک پذیر باشی و یکی از سبدهای سرمایه گذاریت بورس،سکه،دلار،طلا و... باشه.

اینا همیشه دارای نوسانات شدیدی در بازار هستن،با کوچکترین تنش یا اتفاقی،لحظه به لحظه دستخوش تغییرات میشن.

ممکنه که دارنده سهام یا طلا،به ناگهان افت کنه و ورشکستگی بوجود بیاره،یا ناگهان و بقول خودمون،یه شبه پولدار بشه!!!

پس تو این بازار،فرد عاقل کسیه که تمام پولش رو تو یه سبد قرار نده.

اونی این وسط برنده هست که در زندگی و کارهای روزمره اش تعادل داشته باشه.

اگه در کنار سرمایه گذاری برای هر یک از موارد ذکر شده،یه بیمه عمر خوب و با حداقل حق بیمه سالانه ۴الی ۸ میلیون تومان هم خریداری بشه،با بوجود آمدن نوسانات منفی،بودن بیمه عمر یه پشتوانه و دلگرمی خیلی عالیه.

هم فرد دارای پوشش های متنوع بیمه ایه،هم بخش پس اندازی بیمه نامه،یه پشتوان قوی و محکم در زمان خالی بودن دستان فرد در زمان بی پولی و نیاز مبرم به پوله.

درباره سوال دوم تون باید عرض کنم که پشتوانه تمام شرکت های بیمه،بجز بیمه ایران (که دولتی هست)،در درجه اول بیمه مرکزی و بیمه ایران هست،و در درجه دوم وزارت امور اقتصادی و دارایی(که تمام بانک ها و بیمه ها زیر مجموعه این وزارتخانه هستن).

و در درجه سوم،مشاور شماست که باید از قوانین بیمه ای بخوبی اطلاع و آگاهی داشته باشه تا بتونه به شما مشاوره درست و راهنمایی منطقی بده.