در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (1,290 امتیاز)
آیا آرا صادره از سوی مراجع تشخیص و حل اختلاف ماده ۱۵۷ قانون کار در خصوص ماده ۱۴۸ برای سازمان تامین اجتماعی ضمانت اجرایی دارد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

ماده ۱۴۸ قانون کار کارفرمایان کارگاههای مشمول این قانون مکلفند بر اساس قانون تامین اجتماعی نسبت به بیمه نمودن کارگران خود اقدام نمایند لذا در صورت عدم ارسال لیست بیمه آراء صادره از سوی اختلاف ضمانت اجرایی دارد.