در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (1,290 امتیاز)
کارفرما مدعی است که کارگر شاکی مشمول قانون کار نیست ولی درین باره مدرکی ارائه نکرده است تکلیف چیست؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

باتوجه به عام بودن مقررات قانون کار چنانچه از سوی خوانده دعوی مدارک و دلایل قابل قبولی در جهت حاکمیت مقررات استخدامی خاص ارائه نشود صرف ادعای خواهان و احراز رابطه مزدی یا حقوقی بین طرفین از سوی مرجع رسیدگی کننده ،مثبت وجود رابطه کارگری و کارفرمایی موضوع قانون کار بین طرفین خواهد بود.