در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
سلام من سه ماه هست از بیمه ایران بیمه شدم تاریخ تولدمو یک سال بزرک زدن رفتم نمایندم اونم فرستاد برام الحاقیه زدن گفتن درست شد ولی تو فرم اصلی من تاریخ تولدم اشتباهی است .....چه کنیم
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در صورتی که تاریخ تولدتان در الحاقیه درست باشد،مشکلی نیست و آن الحاقیه سند رسمی بوده و دارای اعتبار می باشد.

فقط دقت بفرمایین که مهر و امضای شعبه صادر کننده،پای آن باشد.