در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
چگونگی محسبه سنوات در حق بیمه

آیا مبلغ سنوات که روزانه 17000 ریال می باشد در محاسبه حق بیمه لحاظ می شود؟ مبلغ روزانه سنوات باید با مبلغ حقوق روزانه جمع شود و بعد بیمه محاسبه شود؟ و اگر برای سالهای قبل سنوات از سوی کارفرما پرداخت نشده باشد و در لیست بیمه هم لحاظ نشده باشد آیا بدهی یا جریمه به کارفرما تعلق می گیرد؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه سنوات سالیانه برای کلیه افراد  افرادی که بیش از یکسال سابقه کارکرد دارند لحاظ میشگد لذا سالیانه علاوه بر دستمزدی که اعلام مردد مبلغی مثلا امسال ۱۷۰۰۰ریال بر مبلغ اعلام شده اضافه ونسبت به آن حق بیمه کسر میگردد و طی سالهای که این سنوات لحاظ نشده باشد از طریق هییت های اداره کار دادخواست تنظیم وسنوان مسخص واز طریق اعمال ماده ۱۴۸ قانون کار لحاظ میگردد ودرصورت عدم تمکین کارفرما از اجراییه نسبت به لحاط موضوع میگردد ....ایمانی