در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
با سلام ایا کسانی که طبق ماده ۶۵ مستمریها با حداقل حقوق بر اساس سوابق بیمه پردازی مثلا با ۱۰ سال حقوق بازنشسته میشوند ایا سال به سال به سوابق انها اضافه میشود تا به ۲۰ سال برسد وحقوق پایه را دریافت کنند یا خیر واین  مسئله شامل چه کسانی مبشود با تشکر  +
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

سوالتان مفهوم نیست . مستمری براساس 10 سال بیمه پردازی با مستمری حداقل حقوق تفاوت دارد و مبالغ آن متفاوت است (اعمال ماده 111) . در ضمن وقتی بازنشسته شدید پرونده بیمه پردازی قطع می شود که در صورتیکه دوباره بیمه پردازی کنید مستمری قطع می گردد . سوالتان را دقیق تر مشخص فرمایید.

با تشکر