در قانون کار و قرارداد کار توسط (110 امتیاز)
عرض سلام وخسته نباشی.میخواستم بدونم اگه کسی تو سایت نظام وظیفه ثبت نام کرده برای خرید سربازیش و این رسید ثبت نامشو ببره یه شرکتی برای استخدام.اون شرکت میتونه قرارداد ببنده.از نظر قانونی اشکالی نداره.اگه مشکلی داره یا نداره لطفا بگین کدوم بند یا ماده قانون کار نوشته شده است.ممنونم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
با سلام

طبق نظر سازمان نظام وظیفه بنگاه‌های اقتصادی مجاز به استفاده از نیروی انسانی فاقد کارت پایان خدمت یا معافیت دائم نیست. البته از نظر قانون کار هر کس که مشغول به کار است اعم از اینکه سربازی رفته باشد یا نه باید بیمه شده و از امکانات سازمان تامین اجتماعی بهره‌مند شود. اگر مقررات شرکتی مبتنی بر طی دوره سربازی باشد فیش مورد نظر شما به معنای تایید معافیت از خدمت سربازی نیست بلکه باید کارت پایان خدمت یا معافیت داشته باشید.

می‌توانید درخواست خود را به سازمان تامین اجتماعی بنویسند و این سازمان هم بازرسان خود را برای رسیدگی به وضعیت به آن واحد تولیدی یا خدماتی می‌فرستند و در صورت تایید از شما نام نویسی کرده و شما را بیمه می‌کنند و بیمه شما ارتباطی با خدمت سربازی ندارد.

با تشکر