در بازنشستگی و مستمری توسط (220 امتیاز)
با سلام به بیدبرگ
دوسال سابقه بیمه دارم و در فروشگاه زنجیره ای کوروش استخدامم ولی در طول این دوسال دچار آرتروز گردن و کمر شده ام با توجه به اینکه ام آر آی نشان دهنده ی آسیب در طول مدت طولانی حاصل شده میشود از کارافتادگی جزیی یا کلی گرفت و به چه طریق سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

از کارافتادگی جزئی صرفا مربوط به حوادث شغلی یا بیماری شغلی است که هیچکدام در مورد شما صدق نمی کند. شما دچار بیماری عادی هستید که باید به آخرین شعبه ای که در آن بیمه هستید مراجعه کرده و فرم از کارافتادگی دریافت کنید . فرم را باید به پزشکتان داده تا بیماری تان را دقیقا ذکر کند و به شعبه دوباره تحویل دهید . سپس ازطریق کمیسیون پزشکی استان با شما تماس گرفته می شود و بعد از دیدن مدارک تان به شما نوبت جلسه کمیسیون داده می شود . در صورتیکه در جلسه کمیسیون پزشکی درصد ازکارافتادگی تان بالای 66 درصد باشد و تاریخ از کارافتادگی کلی تان در دوران بیمه پردازی تان بوده باشد می توانید از مستمری ازکارافتادگی کلی استفاده کنید .

با تشکر