در شرکت بیمه توسط (110 امتیاز)
در خبری از همین سایت در ششم اردیبهشت 96 اعلام کردید که از این پس ازمون سداب و آزمون جامع بیمه مرکزی با هم ادغام می شود خواستم در این مورد بیشتر توضیح دهید چون در کرمان یک شرکت آموزشی (شرکت آموزشی علوم اقتصادی و بازرگانی کرمان) زیر نظر بیمه مرکزی با هزینه یک میلیون و 400 دوره آموزشی برگزار میکند و ادعا میکند که گذراندن این دوره و گواهینامه آن برای شرکت در آزمون جامع بیمه مرکزی الزامی است.
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام
برای متقاضیان نمایندگی بیمه و کارگزاری های رسمی، یک آزمون گرفته می شود و هر دوی این آزمون ها مطابق با سرفصل های تعیین شده برای نمایندگان و کارگزاران است.