در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (120 امتیاز)
من مادرم 9سال برای یک مهندس کار کرد ولی نه به اون حقوق داد نه بیمه کرد
مهندس گفت در ازای این حقوق و بیمه خونه بهت میدم
بعد 9 سال زد زیرش گفت نمیدم
قرار دادم نبستن ولی رییس پاسگاه و ...... شاهدن
اگه شکایت کنه بهش چیزی تعلق میگیره ؟؟؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه مدارک و مستندات کافی داشته باشید میتوانید با ثبت دادخواست علیه کارفرما در اداره کار، نسبت به الزام کارفرما به واریز حق بیمه و حقوق معوقه اقدام نمایید. ولی مادر شما چطور 9 سال بدون دریافت حقوق ، مشغول بکار بوده است؟؟؟ احتمالا این سوال را هیات تشخیص خواهد پرسید..