در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (110 امتیاز)
سلام؛ BMI 41 دارم؛ ایا بیمه سلامت هزینه اسلیو معده را پرداخت میکند؟ اگر نه چه بیمه ای باید انجام بدم تا هزینه بیمه رو پوشش بده؟...
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بیمار ستان هایی مثل حضر ت رسول این عمل را انجام می دهند . قبل از عمل در صورتیکه پزشک معتمد تایید کند که با این bmi فکر کنم بکند بعد از عمل می توانید هزینه اش را از بیمه بگیرید . در بیمه تامین اجتماعی که اینگونه است. قبل از عمل حتما تاییدیه اش را بگیرید.

با تشکر