در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام
از مهر ماه برای بیمه بیکاری اقدام کرده ام. پرونده ام تکمیل شده.چون متاهلم و یه سال بیمه بیکاری بهم تعلق میگیره ، دیروز بهم گفتن که باید منتظر بازرس باشید تا کارتون ادامه پیدا کنه. ولی متاسفانه مسئله ای پیش اومده بنده همین امروز باید عازم شهرستان بشم .نهایت یه هفته ای اونجا باشم. میخواستم ببینم چکار باید کنم؟ اگه این مدت بازرس بیاد یعنی بیمه بیکاری بهم تعلق نمیگیره؟
و جایی که ساکن هستم کسی منو نمیشناسه. البته به مادرم سپردم بره اداره بیمه بهشون بگه این جریان برام پیش اومده. اگه میشه راهنماییم کنید.
با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نه . برگشتید به شعبه بیمه مراجعه کنید و دلایلتان را بگویید . معمولا با یکبار غیبت در حضور و غیاب چنین اتفاقی نمی افتد اما نگذارید چنین اتفاقی تکرار شود چون قطعا قطع می شود و یا اصلا وصل نمی شود . به هر حال شعبه هم می خواهد بررسی کند که به کاری اشتغال ندارید . این نوع بازرسی ها از شعبه ای به شعبه دیگر شدت و ضعف نیز دارد .

با تشکر