در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (120 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید اینجانب بیمه اختیاری اسفند 95 را واریز کردم و چون در همان اسفند ماه مشغول به کار شدم از طرف شرکت بیمه اجباری اسفند ماهم رد شد و بنده دفترچه تامین اجتماعی اجباری گرفتم در سایت سابفه قبلا بیمه اجباری اسفند 95 بود اکنون که نگاه میکنم در سایت سابقه بیمه اجباری اسفند 95 وجود ندارد و فقط اختیاری اش هست علت چیست؟؟؟؟؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

البته شما در یک زمان فقط می توانید یک نوع بیمه داشته باشید اما احتمالا دلیل این موضوع این است که اطلاعات بیمه اجباری کمی با تاخیر وارد سایت می شود .

با تشکر