در سازمان تامین اجتماعی توسط (200 امتیاز)
ایا این مساله قانونی است که بازرس تامین هرماه به محل سکونت دختر مطلقه مراجعه میکند و تحقیقات در مورد امکان اشتغال یا ازدواج  ان دختر میکند و تهدید به قطع مستمری میکند؟
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بازرس تامین اجتماعی براساس دستور مسول واحد فنی شعبه بازرسی میاید اما اینکه هر ماه مراجعه میکند منطقی نمیباشد وشما با مراجعه به شعبه به مسول واحد فنی مبنی بر هر ماه بازرسی رو دلیل آن را بخواهید