در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید:

من الان 27 سال دارم که حدودا چهار سال و نیم هم بیمه تامین اجتمایی (کارگران ساختمانی) دارم و ادامه داره .

من میخوام  یک بیمه عمر 25 سال هم داشته باشم بهترین شرایط برای 25 سال بیمه رو میشه بفرمایید چون من اطلاعات کمی در  مورد بیمه عمر دارم و شرایط پرداختش.
5 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود دوست عزيز به شما تبريك ميگم كه آينده نگر هستيد همه شركتها در يك چارچوب خدمات ارائه ميدن و در نهايت بابت سپرده شما با سود تضميني و پيش بيني اندوخته اي براي شما جمع آوري ميشودبراي انتخاب يهتر سطح توانگري و گزارش سالهاي قبل شركتهاي بيمه را مطالعه كنيد و بعد انتخاب كنيد و از طريق مشاور بيمه راخريداري كنيد نه از طريق بانك چون كارمند بيمه در بانكها تغيير ميكند و شما استفاده از خدملت بيمه به مشاور نياز داريد