در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)

سلام دوستان، من میخام شرایط ام رو در زیر اعلام کنم و از شما مشورت و کمک بخواهم که بتونم یک بیمه عمر با توحه به شرایطم تهیه کنم

- سن ام ۳۲ سال، متاهل هستم
- بیمه تامین اجتماعی دارم که در حال بستن و مسدود کردن  ان هستم چون ۶ سال سابقه بیمه دارم کلا از  انجا که بخشی اش مربوط به محل کار قبلی ام پرداخت شده بود و بعد از ان خودم مشاغل آزاد پرداخت کردم (دفترچه بیمه ندارم و به ان نیاز هم ندارم فقط از این بابت پرداخت میکنم چون فکر میکردم که میتونه خوب باشه در آینده که پشیمون شدم . لطفا دقت کنید که جنبه درمان ان برای من بی معنی بود با توجه به شرایط زندگی ام)
-  از سال ۹۳ بیمه عمر دانا با حق بیمه سالانه ۱ میلیون تومان با ضریب ۱۰ % دارم
-  همانطور که در بالا گفتم به هیچ بیمه درمانی نیاز ندارم

با توجه به مطالبی که در بالا گفتم، از شما دوستان و کارشناسان این بخش مشورت میخام چون تصمیم گرفتم که به جای پرداخت ماهانه ۱۳۰ هزار تومان به بیمه تامین فقط از بابت سوابق بیمه ، همان مبلغ رو در بیمه مستمری یا بیمه عمر صرف کنم که ۱۰۰% بهتر است از نظر من .

و میخواستم بدونم از نظر شما کدام تنظیمات ( کانفیگ ) از نظر بیمه عمر و ضریب و صندوق و ریسک بهتر است که بیشتر جنبه بیمه سرمایه داشته باشه که عمر

هزینه ای که میتونم بکنم سالانه ۱ میلیون تومان است

 بیمه دانا من سرمایه جانی 200,000,000 ریال دارد

ممنون از اینکه وقت  میگذارید برای خوندن و جواب دادن

3 پاسخ
توسط (3,590 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام و احترام خدمت شما هموطن گرامی،

بیمه های عمر و تشکیل سرمایه به ویژه بیمه عمر سامان به علت امکان تبدیل به مستمری، سودآوری بالا و پوششهای کامل یکی از بهترین گزینه ها برای شما می باشد. ضمنا در صورت نیاز به دفترچه بیمه، میتوانید بصورت رایگان در سایت بیمه سلامت ثبت نام و آنرا دریافت نمایید.

با آرزوی موفقیت