در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
به دلیل مشکلی که برای یکی از  کارگران ما در اداره بیمه به وجود امده بود، ما نتوانستیم لیست را به موقع ارسال کنیم. در حال حاضر در سیستم پیام عدم تایید بابت اتمام مهلت میده. لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط
دلایل عدم تائید نهایی  در سامانه نشان داده می شود. اما در خارج از مهلت مقرر، امکان ارسال لیست از طریق سامانه وجود ندارد.

اگر کارگاه مشمول بازرسی باشد؛ در محاسبات دوره ای که توسط شعبه انجام می شود؛ حق بیمه و جرائم ماه مربوطه محاسبه و اعلام می شود (براساس گزارشات بازرسی از کارگاه طی دوره ) .

اگر بالای 50 نفر بیمه شده باشدیا مشمول بازرسی نباشد (کارگاههای حقوقی - پیمانکاری ها)؛ دریافت لیست معوق توسط شعبه با ارائه اسناد و مدارک قابل انجام می باشد.

در نهایت آخرین روش برای ایجاد سابقه مراجعه به اداره کار توسط بیمه شدگان و اخذ رای موضوع ماده 148 قانون  کار  می باشد.