در لیست بیمه توسط
خطای 005 در ارسال لیست بیمه چیست؟چرا لیست بیمه بعلت خطای 005 عدم تایید می شود؟بعلت عدم تطبیق کد ملی و نام خانوادگی بیمه شده عدم تایید میشود در صورتیکه 14 سال با همین اطلاعات برای شخص مورد نظر بیمه رد شده است!!!!
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام خطا در صورتی که علت خطا اطلاعات هویتی باشد.  باید از طریق واحد نام نویسی شعبه برای رفع این خطا اقدام نمایید